Cantare electronice si contoare de lapte Tru-test

» Indicatoare de greutate electronice
» Rigle masurare cantarire-greutate
» Platforme cantarire greutate animale

Cantarele electronice distribuite de catre compania Bentley Ungaria ofera fiecarui ingrijitor de animale avantajele tehnologiei moderne.
De ce sa utilizati un cantar? Cantarirea aduce multe beneficii:

Cantarele TRU-TEST deservesc efectiv cantarirea animalelor. Datorita softului intern, aparatul va permite cu usurinta chiar si cantarirea animalului aflat in miscare. Carcasa lor este rezistenta la praf si apa, astfel pot fi utilizate in aproape orice conditii. Multumita faptului ca se poate incarca de la bateria masinii, precum si datorita acumulatorului incorporat, cantarele noastre pot fi puse in functiune oriunde.

De asemenea, modelele adecvate pot fi cu usurinta asociate cu sistemul de control al teritoriului. Astfel, modelul adecvat va gestiona numarul unic de identificare al animalelor, indiferent ca este vorba de tatuaje sau de identificatoare electronice (RFID).

Toata lumea isi va gasi produsul potrivit nevoilor sale din gama noastra larga de tije de masurare si indicatoare de greutate.

Descarcare catalog PDF general Tru-Test (cantare electronice si contoare de lapte)

Indicatoare de greutate electronice

Oferim o gama suficienta de indicatoare electronice de greutate. Mai jos va oferim date sumare despre câteva dintre cele mai solicitate indicatoare electronice de greutate. Informatii detaliate precum si caracteristici de functionare sau de cantarire veti putea afla din magazinul nostru online.

Este important sa retineti oferta noastrã de cantare electronice si indicatoare de greutate, vã recomandam sa tineti legatura cu Bentley Instruments Romania

Indicator de greutate TRU-TEST EziWeigh 5

indicator de greutate EziWeigh Tru-Test
Pentru o cântãrire precisã, are caracteristici dintre cele mai utile: Specificatii tehnice:
Indicatoarele de greutate EziWeight 6 si 7 au caracteristici superioare fiecare.
indicator de greutate
indicator de greutate

Rigle de masurare cantarire

Avem instrumente pentru masurarea exacta de greutate Bara de cantarire MP 600, MP 800, MP 1010, HD 1010 cu caracteristici superioare de functionalitate si precizie.
Mai multe detalii in magazin online sau direct prin informatiile de contact.
rigla bara de masurare mp600rigla bara de masurare mp800rigla bara masurare cantarire greutate mp1010rigla bara masurare cantarire greutate hd1010

Sunt bare de cantarire mobila cu o capacitate maxima de incarcare de 2000-3000 kg pentru utilizari variate, pentru diverse platforme, butuci. Materiale de fabricatie de aeronave, finisaj rezistent

Platforme cantarire animale

Aveti posibiliatea de a folosi o platforma proprie de masurare cantarire greutate la animale sau alegeti o platforma de aluminiu. Mai jos va oferim platforme de aluminiu pentru masurare cantarire a greutatii animalelor.

platforma cantarire greutate animale din aluminiu
Platforma din aluminiu pentru cantarirea animalelor model TruTest 2.2

platforma de cantarire greutate animale din aluminiu wow
Platforma de cantarire masurare greutate animale model WOW